Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
02 Октомври в 15:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Диетата на Джесика Симпсън, с която свали 45 кг
AКРОСС/ Джесика Симпсън роди третото си дете през месец март, след това постави здравето си и фигурата си на първо място. Това означава промени в начина на живот, които са ѝ помогнали да отслабне с 45 кг след раждането.
Разбира се, Симпсън е имала доста голяма доза помощ през този процес. Личният ѝ треньор и партньор в живота Харли Пастернак признава пред E!News, че третото дете на звездата ѝ се е отразило най-много. Затова той и личният ѝ лекар са изготвили план, който се фокусира върху навиците, които Джесика трябва да промени, за да се върне отново към старото си Аз.
„Това беше процес, който не трябваше да свали само килограмите, натрупани през бременността, а да задържи добра фигура през остатъка от живота си. Затова ние не сметнахме, че трябва да правим някакви строги диети или сложни физически упражнения“, добавя Харли.
Интересното е, че Симпсън не се е подложила на познатата практика при звездите – бокс и силови упражнения. Тя е заложила на ходенето и по-скоро на 14 хил. крачки на ден. Разбира се, екипът е изчакал Джесика напълно да се възстанови от раждането и започнал с по-лека задача – само 6 хил. крачки.
В същото време Харли изготвил режим за звездата, чиято цел е била да я откаже от сладките неща, но да не се подлага на строга диета. Това означава, че Симпсън е хапвала по три основни яденета на ден, както и две междинни
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 15:54 - Тайната на оптималното здраве е проста Днес в 11:54 - Колкото по-бавно ходим – толкова повече стареем Днес в 10:54 - На 17 октомври БЛС ще връчи традиционните си награди Лекар на годината 2019 Днес в 10:27 - Kaufland България подкрепя първия по рода си у нас филмов проект за детското здраве 14 Октомври в 19:00 - Безплатно поставяне на силанти на деца от 5 до 8-годишна възраст до края на месец ноември 2019 г. 14 Октомври в 17:00 - Здравната каса реимбурсира 1500 сензора за кръвна захар 14 Октомври в 14:54 - Росен Иванов: Европейският ден на донорството е нашият ден на благодарност към близките на донорите 14 Октомври в 13:00 - Представиха българската платформа за е-здравеопазване Consento 14 Октомври в 13:00 - Четирима получиха втори живот в навечерието на Европейския ден на донорството 14 Октомври в 11:27 - Проф. д-р Никола Владов: Денят на донорството е важен