Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
11 Януари в 09:17 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Фалит на почти всички общински болници, ако правителството не отпусне 30 милиона лева, прогнозират от БЛС
/КРОСС/ Фалит на почти всички общински болници прогнозира председателят на Българския лекарски съюз д-р Венцислав Грозев. Това ще стане, ако не се изпълнят поне част от исканията им към Министерството на здравеопазването за целево подпомагане с 30 милиона лева.
В предаването "Преди всички"по "Хоризонт"д-р Грозев обяви, че ако не се постигне договореност при настоящите преговори Националната здравноосигурителна каса за увеличаване на цените на клиничините пътеки, няма да подпишат рамковия договор за тази година.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:00 - Светило в първата лицева трансплантация в Турция гостува в Бургас и София Днес в 14:54 - Мозъчната травма увеличава риска от болестта на Паркинсон Днес в 14:27 - РЗИ напомня на родителите колко е важно да се ваксинират децата Днес в 12:54 - Извършиха уникална операция с робот в Плевен Днес в 12:54 - Британското правосъдие отхвърли последното обжалване на родителите на неизлечимо болното британче Днес в 12:00 - Учени използваха коприна от паяци за "ремонт" на счупени кости Днес в 11:54 - Във Варна започва да работи модерен лазер за лечение на заболяванията на ретината 23 Април в 18:27 - Кирил Ананиев: Работи се по някои от проблемите на личните лекари 23 Април в 18:27 - Зам.-министър Пенков: Обмисляме механизъм служителите в РЗИ да получават възнагражденията си с направената актуализация 23 Април в 17:54 - Проф. Чирков: С 4 структури може да се оправи здравеопазването