Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Декември 2017г. в 20:31 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Ръководството на „Пирогов” с декларация до медиите
AКРОСС/ Ръсководството на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов"изпрати съобщение до медиите по повод протестите на синдикатите:
"Категорично не сме съгласни и остро протестираме срещу начина на взимане на решение от бивши синдикални лидери и представители на няколко звена, по отношение на представянето на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов"пред обществото, по отношение на поставянето на оценки и квалификации, които уронват престижа на всички професионалисти, които работят тук.
Декларативният и ултимативният тон, с които се подхвърлят неверни данни са абсолютни инсинуации.
Изложените тези може да приемем единствено и само като акт, целящ да урони дългогошното градене на авторитет като лечебно заведение за безотказната спешна медицинска помощ. Така предприетите действия и думи, намираме и за удар по стабилността на системата на здравеопазването.
Не е ясно кой и защо цели „Пирогов"да не работи.
Не е ясно кой и защо се стреми посредством, всякакви средства да саботира реформата в лечебното заведение.
Болницата отчита подобрени финасови резултати, особено през последния месец, допълнителни средства от НЗОК, както и намаляване на дълговете.
Преди Коледа ще бъдат изплатени, както месечните заплати, така и ДМС.
Никой не е подписал декларация за преназначаване на изпитателен срок.
Всякакви други твърдения са опит за уронване на престижа и авторитета на „Пирогов"и насажда нарушаване доверието на пациентите
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 09:54 - Д-р Кунчев: Новите противогрипни ваксини ще са по аптеките до сряда Днес в 08:54 - Европейски ден за разумна употреба на антибиотиците 15 Ноември в 15:27 - Лекари от ВМА отстраниха опасен тумор от главата на жена 15 Ноември в 10:54 - Галъп: Българите са скептични към основните идеи на здравната реформа 15 Ноември в 08:54 - В УМБАЛ Бургас - мъж без крака проходи след 10 г. в количка 14 Ноември в 15:27 - Стая за обучение на деца с диабет бе открита в УМБАЛ Бургас 14 Ноември в 12:54 - Рязко увеличение на случаите на варицела във Велико Търново 14 Ноември в 08:54 - Пациенти на хемодиализа подават колективен съдебен иск срещу болницата във Видин 13 Ноември в 17:27 - Майчин дом: Всяко десето българско дете се ражда недоносено 13 Ноември в 13:00 - Ивет Лалова призова ресторантьорите да улеснят хората с диабет с подробни описания в менютата