Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Декември 2017г. в 20:31 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Ръководството на „Пирогов” с декларация до медиите
AКРОСС/ Ръсководството на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов"изпрати съобщение до медиите по повод протестите на синдикатите:
"Категорично не сме съгласни и остро протестираме срещу начина на взимане на решение от бивши синдикални лидери и представители на няколко звена, по отношение на представянето на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов"пред обществото, по отношение на поставянето на оценки и квалификации, които уронват престижа на всички професионалисти, които работят тук.
Декларативният и ултимативният тон, с които се подхвърлят неверни данни са абсолютни инсинуации.
Изложените тези може да приемем единствено и само като акт, целящ да урони дългогошното градене на авторитет като лечебно заведение за безотказната спешна медицинска помощ. Така предприетите действия и думи, намираме и за удар по стабилността на системата на здравеопазването.
Не е ясно кой и защо цели „Пирогов"да не работи.
Не е ясно кой и защо се стреми посредством, всякакви средства да саботира реформата в лечебното заведение.
Болницата отчита подобрени финасови резултати, особено през последния месец, допълнителни средства от НЗОК, както и намаляване на дълговете.
Преди Коледа ще бъдат изплатени, както месечните заплати, така и ДМС.
Никой не е подписал декларация за преназначаване на изпитателен срок.
Всякакви други твърдения са опит за уронване на престижа и авторитета на „Пирогов"и насажда нарушаване доверието на пациентите
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Август в 11:54 - Пациенти искат средства за лечение у нас, болниците в чужбина не вярват на НЗОК 15 Август в 17:00 - Нов шеф поема Агенцията по лекарствата 15 Август в 13:27 - Отново без пари в МБАЛ-Враца 15 Август в 10:27 - Д-р Иван Маджаров: В случая с родилното в Карлово се подходи формално 14 Август в 09:54 - 36 тежко пострадали при инциденти с газови бутилки са приети в "Пирогов"от началото на август 13 Август в 11:27 - Карлово ще се бори да запази АГ отделението в местната болница 13 Август в 09:27 - Красимира Величкова: Промените в правилника на Фонда за лечение на деца го направиха неефективен 12 Август в 09:54 - Увеличиха се случаите на летни вируси, как да разпознаем симптомите 11 Август в 10:27 - Уролози от УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна извършиха лапароскопска нефректомия на 11-месечно македонче 10 Август в 10:54 - Лекари доброволци преглеждат възрастни хора по селата